Zelf rondkijken in een modelwoning

De woning in de beelden hierboven is Klaasje Zevensterstraat 433. Het gaat hier om echte videobeelden in een modelwoning. Dit appartement is gelegen op de begane grond van Robijn. Wilt u hier even rustig rondkijken? Via de button hieronder komt u in de Virtual Reality omgeving en kunt u zelf door het appartement bewegen door middel van de cirkels die u op de vloer afgebeeld ziet.

Bekijk de modelwoning

VR tour impressiewoning

Om een goed beeld te geven van het appartement is er een Virtual Reality tour gemaakt. De beelden die u hier ziet zijn geanimeerd, het gaat dus niet om echte videobeelden of foto's. U kunt hierin rondkijken door middel van het handje. Veel kijkplezier!

Naar de VR tour!

Even binnenkijken

Deze prachtige nieuwbouwappartementen zijn met veel liefde en aandacht voor details gebouwd. Met een hoogwaardige afwerking, complete keuken met inbouwapparatuur en comfortabele badkamer(s). Maar hoe kan het er uit komen te zien nadat u de woning hebt ingericht en aangekleed? Omdat het bij nieuwbouwwoningen in verband met de veiligheidsrichtlijnen op de bouw niet mogelijk is zomaar even langs te komen, geven we u hier een impressie. De beelden op deze pagina zijn artist impressions, en geven een indruk van de woning. De woningen worden opgeleverd met op de wanden behang in een neutrale kleur, met uitzondering van het toilet en de badkamer, waar de wanden (deels) betegeld zijn. De technische ruimte en de meterkast zijn ook niet van behang voorzien. Het toilet en badkamer zijn voorzien van een antraciet/zwarte tegelvloer, de overige ruimten mag u zelf van een vloer en plinten voorzien. Houdt er wel rekening mee dat de vloer geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Wilt u graag een gezellig kleurtje of bijzonder behang? Dat mag, maar houdt er rekening mee dat u het appartement in de originele staat moet terugbrengen als u gaat verhuizen.

Culinaire hoogstandjes

Aan uw keuken zal het niet liggen, met de moderne inbouwapparatuur van ATAG hebt u alles in huis om te koken. U hebt namelijk de beschikking over inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. De open Bribus keuken heeft een frisse uitstraling met witte kasten en een antraciet/zwart werkblad. De apparatuur is grotendeels geïntegreerd in de keuken. Zo ontstaat er een mooi tijdloos beeld dat past bij ieder interieur. In Klaasje Zevenster hebt u de keuze uit diverse keukenopstellingen, zoals een rechte keuken, hoekkeuken, keukeneiland of schiereiland. De precieze opstelling van de keuken vindt u terug op de plattegrond van het appartement van uw voorkeur.

Goede nachtrust

Of u nu een appartement met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers hebt, in zo'n modern en duurzaam huurappartement kunt u tijdens alle seizoenen comfortabel wonen. U hebt namelijk het hele jaar door een comfortabel woonklimaat met dank aan de uitstekende isolatie en moderne warmte terug win (WTW) installatie. Daarnaast geniet u van de flexibiliteit en zorgeloosheid van een huurwoning. De appartementen in Klaasje Zevenster zijn zo ingedeeld dat de badkamer of het separaat toilet vaak vanuit de slaapkamer te bereiken is. Dat betekent extra woongemak.

Uw appartement - uw indeling

Huurt u een appartement met meer dan 1 slaapkamer? Dan hebt u extra flexibiliteit om het appartement helemaal aan te laten sluiten op uw wensen. De extra slaapkamer(s) kunnen natuurlijk ook erg goed dienen als kantoor voor thuiswerken of om de administratie bij te werken. Misschien hebt u wel een hobby die vraagt om een eigen studio. Of hebt u een uitgebreide garderobe en droomt u al jaren van een luxe inloopkast. Wat uw woonwensen ook zijn, met een luxe appartement in Klaasje Zevenster maakt u ze waar!